Slabbinck bedlinnen

Veris en Amadine


Twee nieuwe collecties luiden de lente in bij Slabbinck Home Creations. Op het moment dat de natuur uit haar winterslaap ontwaakt, bloeien de collecties Veris en Amadine helemaal open. Wat is heerlijker dan een frisse slaapkamer met zachte natureltinten en natuurlijke stoffen? De verfijnde lakens en luxe dekbedovertrekken zijn een streling voor het oog.

In de uitgebreide collectie bedlinnen van Slabbinck Home Creations vinden zowel klassieke, moderne als tijdloze ontwerpen een plekje. Voor een sfeer van soberheid en pure klasse zorgen de eenvoudige en eerlijke vormgeving. Het gebruik van hoogkwalitatieve natuurmaterialen zoals satijn en linnen geeft een exclusieve toets aan de dekbedovertrekken, kussenslopen en (hoes)lakens.

 

Veris

Met Veris spreid je de natuur uit over je bed. Deze ‘zachte’ collectie is gemaakt van 100% linnen en ademt een natuurlijke frisheid uit. Het kleurenpalet van de basisstof is vanzelfsprekend naturel: ecru en vlaskleur voeren de boventoon. Linten in vlas en zonnebloemgeel zorgen voor een extra verfijnde afwerking.

 

Amadine

Een bijzonder vrouwensilhouet vleit zich neer op een zeer lichtgrijze stof. Als in een vage schets tekenen de lijnen zich subtiel af tegen de zachte achtergrond. Sobere elegantie op Pella.


Kijk voor meer informatie op: www.shc.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist