Slabbinck bed- en badlinnen

uitbreiding exclusieve collectie

Van plan om het nieuwe jaar ontspannen in te zetten? Het Belgische merk Mirabel Slabbinck laat je alvast zalig wegdromen in betoverend bedlinnen. Ook de nieuwe collectie badlinnen is onweerstaanbaar en hult je in een zijdezachte luxe. Zoals gewoonlijk combineert Mirabel Slabbinck exclusieve elegantie met ruimte voor verbeelding, want je kan de verschillende ontwerpen helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak.

Je kan gerust zijn: wakker liggen zal je in dit exclusieve bedlinnen niet doen… Want naar goede gewoonte draagt ook dit keer elke collectie de naam van een kruid tegen slapeloosheid. En ook deze keer stralen de collecties pure eenvoud en gesofisticeerde klasse uit: zuiver kwaliteitsmateriaal, rijkelijke stoffen en zorgvuldig gekozen kleurtinten.

Omdat enkel de tekening of het patroon van de collectie vastligt, geeft ontwerpster Mirabel je alle ruimte tot inspiratie. Kies zelf de stof, de tint en de kleur van het borduurwerk en geef zo je persoonlijke toets aan de ontwerpen.

“Onze vaste collectie kan je zien als een begin vanwaar je fantasie het overneemt. Door persoonlijke accenten in onze basisontwerpen te integreren, kunnen wij exclusieve modellen creëren die helemaal afgestemd zijn op de smaak en het interieur van de klant.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist