slaapaap tweepersoonskussen

Spooning sloop

Lepeltje-lepeltje liggen – het was nog nooit zo fijn. Op een slaapaap tweepersoonskussen slaap je echt lief en dichtbij elkaar en word je net zo verstrengeld weer wakker. Voor de ultieme lepeltje-lepeltje beleving is er nu een ‘spooning’ sloop voor het tweepersoonskussen. Met fijne tekeningen boordevol lepel-liefde.Met de release van de ‘spooning’ sloop vieren we bij slaapaap onze overstap op biologische productie. Onze nieuwe kussenslopen worden gemaakt van biologisch katoen (GOTS gecertificeerde productie), met zeefdruk op waterbasis.

De ‘spooning’ opdruk was de winnaar in een recente slaapaap illustratieprijsvraag en is ontworpen door Eliza Noordhoek en Bart Lentze. De 8-koppige vakjury was zeer te spreken over de mooie lepeltje illustratie - een ‘innovatieve inzending’ - ‘geen plaatje dat het textiel moet opsieren, maar een complementaire opdruk die het product sterker maakt’.

We zijn het er helemaal mee eens.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist