Silvana

Silvana Support neksteunkussens

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

Silvana Support Grenat
Het zachtste Silvana Support kussen
Houd je van een extreem zacht kussen en slaap je op een uiterst zacht matras? De Silvana Support Grenat is dan het perfecte kussen.Silvana Support Saphir
Het perfecte zachte Silvana Support kussen
Op zoek naar een zacht kussen en slaap je op een zacht matras? Kies dan voor de Silvana Saphir.Silvana Support Emerald
Een zacht en soepel Silvana Support kussen
Ben je op zoek naar een niet al te stevig kussen en slaap je op een normaal matras? De Silvana Emerald is dan het beste kussen voor jou.

Silvana Fluorine Beetje stevig
Het net wat stevigere Silvana Support kussen
Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een normaal matras? Dan biedt de Silvana Fluorine jou de perfecte lighouding!

Silvana Support Cristal
Het veerkrachtige en stevige Silvana Support kussen
Ben je op zoek naar een steviger kussen en slaap je op een vrij stevig matras? De Silvana Cristal is dan het beste kussen voor jou.Silvana Support Larimar
Het stevigste Silvana Support kussen
Houd je van een zeer stevig kussen en slaap je op een stevig matras? De Silvana Larimar bezorgt jou dan de beste nachtrust.

Silvana Support Royale Zacht
Een zacht en soepel donzen Silvana Support kussen
Op zoek naar een zacht kussen met de ondersteuning van een Support kussen en de luxe van dons? Dan is de Silvana Support Royale Zacht het kussen voor jou.

Silvana Support Royale Medium
Een donzen Silvana Support® hoofdkussen, stevigheid Medium.
Last van nekklachten maar toch graag een mooi, luxe, donzen kussen? Het Silvana Support Royale Medium kussen zal je zeker bevallen.

Silvana Support Royale Stevig
Een donzen Silvana Support® hoofdkussen, stevigheid Stevig.
Hou je van een stevig kussen met optimale nekondersteuning en de veerkracht van dons? Bekijk de Silvana Support Royale Stevig eens.Over Silvana: Het belang van een goed hoofdkussen!
Tot aan de jaren ’70 werd het slaapcomfort van de consument hoofdzakelijk bepaald door het matras en de bedbodem. Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Het beoogde slaapcomfort werd daarom zelden bereikt.

30 jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het SIlvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. Tevens heeft Silvana de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden.

Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.

Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort!

Kijk voor meer informatie op https://www.silvana.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist