Opaque & Sheer bedtextiel

stoer en stijlvol

Opaque & Sheer is een nieuw label op de Nederlandse markt voor luxe en hoogwaardig bedtextiel. De stoere stijlvolle collectie is bijzonder 'fashionable'. Stijlvolle modestoffen als bijvoorbeeld wol, linnen, 'bont' en zijde zijn nu creatief te combineren. Door middel van een ritssysteem zijn bovenzijde (modestof) en onderzijde (katoen) van elkaar te scheiden.Het bedtextiel is er in 3 verschillende thema's die gemakkelijk onderling te combineren en te verwisselen zijn. Zo creëer je met de overtrekken van Opaque & Sheer een luxe stijlvolle slaapkamer geheel in je eigen stijl in een handomdraai De dekbedovertrekken zijn leverbaar met sierslopen en sierkussens in identieke stofkwaliteiten. Op de website worden suggesties gedaan voor diverse woonstijlen.

Dress up your room!
De Opaque & Sheer collectie bestaat uit 3 thema's.

'Pure' bestaat uit stoere materialen zoals wol, grove breisels en namaakbont in diverse aardetinten.

'Flavours' is voor de echte fashionista, gedurfd fuchsia ,rood, drukke prints en uitbundig materiaalgebruik.

'Luxurious' oogt weelderig met rijke borduursels, zacht velours en glanzende pareltjes.

Kies de collectie die het beste bij jouw woonstijl past of mix en match met de items uit de collecties onderling. Zo maak je je eigen unieke slaapkamer. Alle overtrekken zijn voorzien van heerlijk zacht katoenen lakens die je eenvoudig aan de bovenzijde kunt bevestigen met een uniek ritsensysteem. Je bed stijlvol opmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist