Kepri Cotton

het ultieme Valentijnsdag cadeau

Het assortiment bedovertrekken, kussenslopen en onderlakens van Kepri Cotton zijn het perfecte Valentijnsdag cadeau voor jullie samen. Dankzij de prachtige cadeauverpakking is het niet alleen een cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. De bedlinnen zijn te verkrijgen in twee stoffen. Percale geweven katoen voelt heerlijk stevig en crispy aan, ideaal voor een koele slaapervaring. Satijn geweven katoen is uiterst soepel, warm en verfijnd, op de huid voelt katoensatijn glad en extra luxe aan.

De lakens worden ethisch geproduceerd in India van biologisch katoen met extra lange vezels. De kwaliteit van de lakens is superieur: het katoen is heel zuiver en het bedrijf is GOTS gecertificeerd. De katoen is vrij van pesticiden en herbiciden. De keuze om 2-ply yarns te gebruiken is onderscheidend. Door tijdens het weefproces een optimale ‘tread count’ van 400 TC en 500 TC te realiseren, wordt een doek verkregen dat comfortabel en luxueus aanvoelt. Er zijn twee kwaliteiten: Percale 400TC en Satijn 500TC. Beide kwaliteiten zijn 100% Organic Cotton en voor beide kwaliteiten wordt hetzelfde 2-ply garen gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist