Kepri Cotton

Luxury at your fingertips

Kepri Cotton is het nieuwe Nederlandse bedlinnen merk dat staat voor duurzaamheid en vakmanschap De lakens van Kepri Cotton worden uitsluitend online verkocht en zijn daarmee bereikbaar voor iedereen. Rechtstreeks van de producent naar de slaapkamer. Met de jarenlange ervaring van de initiatiefnemers en met als doel de consument een eerlijk en duurzaam product te bieden, bewijst Kepri Cotton dat luxe ook verantwoord kan zijn.

“We leven in een wegwerpmaatschappij: kopen, gebruiken, weggooien en weer opnieuw beginnen is het mantra. Bij Kepri Cotton zijn we ervan overtuigd dat dit anders kan. Sterker nog: anders móet. Daarom willen wij pertinent geen deel uitmaken van één van de meest vervuilende industrieën ter wereld.”

De lakens worden ethisch geproduceerd in India van biologisch katoen met extra lange vezels. De kwaliteit van de lakens is superieur. Dit wordt benadrukt door de 100 nachten proefslapen die Kepri Cotton haar klanten aanbiedt.

Kepri Cotton lakens zijn verkrijgbaar in vele maten, zodat de koper altijd verzekerd is van een perfecte pasvorm. Door de tijdloze vormgeving passen de lakens in elk interieur. Het ingetogen kleurenpalet biedt de mogelijkheid om vrij te mixen en matchen. Zo staan de lakens van Kepri Cotton garant voor een kwalitatieve en tijdloze uitstraling.

Over Kepri Cotton
Kepri Cotton is opgericht door jeugdvrienden en stoffenjunkies Maarten Majoie en Diederik Enneking. Twee door de wol geverfde textielondernemers met een gezamenlijke droom: het allermooiste bedlinnen van de beste kwaliteit biologische katoen bereikbaar maken voor iedereen. Maarten Majoie werkte jarenlang in het bedrijf van zijn familie dat zich bezighield met de internationale handel in textielgrondstoffen. Diederik Enneking, een nazaat van Tilburgse textielfabrikanten, was jarenlang werkzaam in de confectie-industrie en oprichter van kinderkledingmerk Mees, dat hij in 2010 verkocht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist