Kardol bedtextiel

Eclectische voorjaarscollectie

Al meer dan 20 jaar vertaalt Kardol haar inspiratie naar slaapkamerinterieurs. Ieder seizoen ontwerpt Bedding House voor het vooraanstaande merk een prachtige collectie bedtextiel, welke geïnspireerd is op de wereld van kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door uit al deze facetten inspiratie te halen, ontstaat er een rijke en unieke collectie. Geroemd om haar subtiele gelaagdheid, fijne detaillering en klasse in design. De collecties creëren zo een warme, modern eclectische slaapkamersfeer. Voor het voorjaar 2018 heeft Kardol zes elegante dessins ontworpen, welke vanaf nu verkrijgbaar zijn.

Een architecturaal lijnenspel, een spannende kleurcompositie op de catwalk, een fascinerend kunstwerk, een bijzonder natuurverschijnsel of een mooi theaterstuk; de inspiratiebronnen van Kardol zijn overvloedig en iconisch. Ieder dessin is ontworpen aan de hand van deze inspiratiebronnen, gecompileerd op een zorgvuldig samengesteld moodboard. Vanuit daar is de vertaling gemaakt naar het verfijnde en karakteristieke bedlinnen.

De voorjaarscollectie 2018 van Kardol bestaat uit de volgende zes dessins:
Affection - Dekbedovertrek Affection heeft een grafisch honinggraatmotief, welke langzaam verdiept in kleurtoon en waarbij elke vorm net een andere tint heeft. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit zachte en diepe kleuren. Architectuur en mode zijn de inspiratiebronnen voor dit dessin. Affection is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en grijsgroen.

Tendresse – Het design van dekbedovertrek Tendresse toont een overvloed aan zachte bloemen, ontworpen uit grafische motieven. Door deze combinatie sluit het dekbedovertrek perfect aan op de grafische bloementrend. Daardoor is Tendresse toepasbaar in zowel een romantisch als modern interieur. Mode en kunst vormden de inspiratie voor Tendresse, waarbij de zachte nude-tonen een rustgevende sfeer creëren. Zowel het overtrek als de kussenslopen hebben een uni achterzijde.

Refrain – Dekbedovertrek Refrain toont schilderachtige, vierkante vlakken, waarover een fijne visgraatstructuur loopt. Naast gelaagdheid, laten de vlakken een subtiel kleurverloop van licht naar donker zien. Het grafische dessin bestaat uit de kleuren crème, oker, zachtgroen en warmgrijs. De achterzijde van het overtrek en het kussensloop zijn uni van kleur. De inspiratie voor Refrain is gevonden in architectuur en kunst.

Lagune – Tot de verbeelding spreekt dekbedovertrek Lagune. Het dessin van zachte, organische strepen vormen samen de impressie van een landschap. Dit gecombineerd met lijnen, die transparante heuvels vormen, maakt Lagune tot een subliem voorbeeld van de actuele landschapstrend. Het geleidelijke kleurverloop laat een transparant en luchtig samenspel zien. Lagune is geïnspireerd op mode en kunst. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren zachtblauw, zachtgroen, diep mosgroen en oker. De achterzijde van het overtrek en het kussensloop hebben een effen kleur.

Villars – Het dessin van overtrek Villars kenmerkt zich door een verfijnd, diagonaal lijnenspel. De verticale banen hebben modieuze, zachte kleuren. Diverse tinten zachtblauw en zachtgroen worden aangevuld met zachtgele accenten. De achterzijde van het overtrek en het kussensloop hebben een effen kleur. De inspiratie voor Villars komt uit de architectuur, wat terug te zien is in de grafische vlakverdeling.

Titanium – Dekbedovertrek Titanium is opgebouwd uit verschillende vlakken en lijnen. Het gebruik van diverse tonen binnen dezelfde kleur zorgt voor diepte en glans in het dessin. De vlakverdeling en het strakke lijnenspel van dit overtrek zijn geïnspireerd op de architectuur en de mode. Het dessin is aan beide zijden van het dekbedovertrek toegepast. Titanium is verkrijgbaar in blauwtonen en in grijstonen.

Hoogwaardige kwaliteit
De Kardol-dekbedovertrekken uit de voorjaarscollectie 2018 zijn gemaakt van 100% katoensatijn van zeer hoge kwaliteit. De overtrekken hebben een chique glans en voelen heerlijk zacht en glad aan. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm.

Kardol-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar bij de betere (bedden-)speciaalzaken en warenhuizen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist