Kardol bedlinnen

een perfect cadeau

Het bedlinnen van het premium merk Kardol heeft een chique glans en voelt heerlijk zacht en glad aan. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn van zeer hoge kwaliteit. Vanwege de warme uitstraling van de dessins en de superieure kwaliteit is het heerlijk slapen! Een perfect cadeau om een dierbare mee te verrassen in de decembermaand.

De 2019 najaarscollectie van Kardol bevat vier prachtige dessins, waaronder het - op de Art Deco stijl geïnspireerde – Domus ontwerp. In de fijne lijntekening van het waaiermotief zijn subtiele kleurschakeringen te zien. Dit geeft Domus, in combinatie met de glans van het satijn, een chique uitstraling. Verpakt in mooi papier met een grote strik eromheen, is dit het perfecte geschenk tijdens de feestdagen.

Dekbedovertrek Domus is verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Green en Grey. Waar Domus Blue van warm wit en licht terra naar helderblauw kleurt, gaat Domus Green van zacht crème en zacht oker naar een diepgroene kleur. Het verloop van Domus Grey kleurt van winters wit en licht zand naar dieper warm grijs. Door de optische mix van de ondergrondkleuren en het motief, oogt de kleur anders van een afstand dan van dichtbij.

Verkrijgbaar in verschillende maten
De luxe Kardol-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van eenpersoons tot aan lits-jumeaux. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm. Kortom: voor ieder wat wils voor bij de schoorsteen of onder de kerstboom.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist