Irisette Insbrick dekbedden

Oostenrijkse nachten in de slaapkamer

Iedereen die wel eens op wintersport is geweest, kent dat aangename gevoel na een inspannende dag in de sneeuw: het dikke dekbed waaronder je zo heerlijk en lekker warm slaapt. Dit gevoel van een typisch Oostenrijkse winternacht kun je nu ook in je eigen Nederlandse slaapkamer ‘recreëren'. Het Irisette Innsbruck dekbed is extra gevuld met de allerbeste kwaliteit donsveren. Zelfs na weer zo'n Hollandse, waterkoude kwakkelwinterdag ben je toch helemaal in de donzen wolken.

Nederlanders staan er al langer om bekend dat ze producten en sferen uit andere landen ook graag thuis willen hebben en beleven. Dekbeddenfabrikant TWO Bedding begreep dan ook precies wat wintersporters bedoelden toen ze vroegen om ‘die heerlijke dekbedden uit de Alpen'. Het Oostenrijkse gevoel werd gecombineerd met de Nederlandse traditie van hoogstaande kwaliteitsproducten. Het resultaat is Irisette Innsbruck, het dekbed waarmee het wintersportgevoel ook in de Nederlandse slaapkamers doordringt.

Goed opschudden
Irisette Innsbruck is extra gevuld met minimaal 2000 gram donsveren van de allerhoogste kwaliteit. Dons is licht, zacht en soepel. Een dekbed dat is gevuld met dit zuivere natuurproduct neemt daarom gemakkelijk de vorm van het lichaam aan. Bovendien isoleert dons uitstekend. Het veroorzaakt geen allergische reacties en kan daarom zonder problemen door iedereen worden gebruikt. Dons van een hoge kwaliteit heeft bovendien een lange levensduur.
Wanneer het dekbed goed wordt opgeschud, laat Irisette Innsbruck zich van z'n beste kant zien. Wie eronder slaapt, waant zich in een grote donzen wolk en voelt dat hij of zij perfect is toegedekt. Het is typisch een dekbed voor winternachten, maar zeker net zo geschikt voor het kille voor- en najaar.

Het Irisette Innsbruck dekbed is verkrijgbaar met een vulgewicht vanaf 2000 gram. De adviesverkoopprijs is vanaf € 374,00, afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid dons.

Kijk voor meer informatie op https://www.twobedding.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist