Hiccups beddengoed

Dino Retro dekbed

Zijn Brontosaurus en Stegosaurus de beste vriendjes van je kind? Als je kind dol is op dinosaurussen, dan mag het Dino Retro dekbed uit de collectie Hiccups niet ontbreken in de kinderkamer. Want een dinosaurus fan slaapt natuurlijk het lekkerst in een dinokamer. De bijpassende knuffels Dino Barry Bronto en Dino Steve Stego komen graag spelen en slapen!Het Australische merk Hiccups levert vrolijk en kleurrijk beddengoed voor meisjes en jongens slaapkamers. De collectie bestaat uit maar liefst 36 thema’s en dus voor elk wat wils. Zo zullen bijvoorbeeld Wild West fans vallen op de collectie Yeehaa met cowboys en paarden, hondenliefhebbers zullen blij zijn met het Kennel Club dekbed en prinsesjes zullen heerlijk slapen onder een Fairy Dress up dekbed.

Bij de dekbedovertrekken zijn originele en bijpassende kussens en knuffels verkrijgbaar. Een aantal ontwerpen heeft bijpassende muurstickers.

Een kinderkamer kan geheel worden gedecoreerd met Hiccups ontwerpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist