Hästens beddengoedcollectie Satin

7 nieuwe kleuren

Hästens breidt de premium-beddengoedcollectie van Satin Pure uit met zeven nieuwe kleuren: Avocado Green, Black, Vintage Blue, Charleston Pink, Parisian Orange, Shady Blue en Soft Nougat. In totaal zijn er nu zestien stijlvolle kleuren in de Satin Pure-lijn, en ze zijn allemaal even leuk om in te slapen als om in wakker te worden.

De Satin Pure-lijn wordt al sinds 2011 opgenomen in de Hästens-beddengoedcollectie en is onderdeel van de premiumserie. De nieuwe kleuren zijn gemaakt door de kleur- en trendexpert Cay Bond, die zijn inspiratie haalde uit het zomerhuis van de Bloomsbury-groep in Charleston, een prachtig huis voor creatievelingen in 1920.

Charleston Pink is een oudroze kleur die de andere roze kleuren in de Satin Pure-lijn aanvult. Shady Blue is een blauwe tint die ideaal te combineren is met wit en grijs, Vintage Blue heeft een mooie groene tint die mooi past bij grijs en blauw, Avocado Green wordt beïnvloed door de natuur, Soft Nougat heeft een smaakvolle en beige tint die past bij lichtere tinten zoals zand en wit, Parisian Orange heeft een sterke en knallende oranjekleur. De kleur Black is toegevoegd om de hele collectie bij elkaar te houden. Een intense en moedige kleur voor op je bed, die je slaapkamer net zoveel karakter geeft als rust.

PRODUCTIE
Het beddengoed is geweven in Portugal met extra lange katoenen draden om een gevoel van volledige gewichtloosheid tegen de huid te creëren en de slaapkwaliteit te verbeteren. Wanneer het katoen wordt gemerceriseerd (behandeld met loog), krijgt de vezel een zachter oppervlak. De behandeling resulteert ook in meer glans en kracht in de stof. Het merceriseren zorgt er ook voor dat de kleur langer meegaat en het weefsel beter bestand is tegen schimmel en niet krimpt. De fijne en dichte weeftechniek creëert een glanzend en glad resultaat dat satijn wordt genoemd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist