Gun jouw Valentijn de luxe van Beauty Pillow

Slaap je mooi!

Wakker worden met een gladde huid zonder slaapvouwen in het gezicht en het haar mooi in model. Met de Beauty Pillow kan het! De satijnen kussenslopen slapen heerlijk comfortabel en doen je ontwaken met een fris gezicht waardoor je minder tijd nodig hebt in de badkamer. Maar… het heeft nog meer voordelen.

Een derde van ons leven brengen we slapend door
Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet! Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen, een mooi geföhnd kapsel langer in model blijft, haarstukken en (wimper)extensions beter op hun plek blijven, het haar minder snel vet wordt, slaapvouwen in het gezicht geen kans krijgen, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een geïrriteerde gevoelige (hoofd)huid de kans krijgt te kalmeren.

Een musthave voor hem en haar
De Beauty Pillow slaapt heerlijk verkoelend, dus neem ‘m ook gerust mee op vakantie. Bovendien is het erg aangenaam voor vrouwen die last hebben van nachtelijke opvliegers. Ook mannen durven voorzichtig te vertellen dat ze er erg lekker op slapen en geen last meer hebben van een klam hoofd of slaapvouwen. Zelfs kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt en pollen, hebben profijt bij de Beauty Pillow. Satijn heeft namelijk bewezen een anti-allergeen te zijn. Door het fijne weefsel kunnen huisstofmijt en pollen zich niet nestelen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit.

Iedere slaapkamer verdient een Beauty Pillow
Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af! Bij aankoop van een Beauty Pillow steun je ook nog eens een goed doel, namelijk Asante Childrens Home in Naivasha in Kenia.

Gun jouw Valentijn de luxe van Beauty Pillow!
De zachte satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zorgen voor heerlijke slaapmomenten en wakker worden zonder slaapvouwen in het gezicht en zonder een verward ochtendkapsel. Dat is een droom die werkelijkheid wordt…

Rimpeltjes verfijnen, onzuiverheden verdwijnen, de huid wordt aanzienlijk verbeterd terwijl het haar beter in model blijft en een gezonde glans krijgt. Beauty Pillow is in 14 eigentijdse kleuren verkrijgbaar. Winkeladviesprijs € 22,95. Kijk voor meer info en verkoopadressen op de website.

Beauty Pillow, dé musthave voor Hem en Haar!

Kijk voor meer informatie op https://www.beautypillow.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist