Fantasy Future

Glimlach van oor tot oor

Zondagochtend, half negen: een zachte lentebries wiegt de gordijnen heen en weer en laat zonnestralen dansen over het beddengoed. Ik knipper met mijn ogen, adem diep in en ruik het voorjaar. Dit is ‘m! De eerste dag waa­rop je zonder jas de deur uit kunt. Met blote voeten in je schoenen. Op zo’n dag kun je niet in je bed blijven liggen. Ik por Alex wakker en fluister in zijn oor dat ik naar de bakker ga, als hij een latte voor me maakt. Die eerste echte lentedag moeten we vieren met een uitgebreid ontbijt waarbij de zon gezellig aanschuift. Fris gedoucht spring ik op mijn fiets: op naar de bakker voor vers geroosterde granola en kleurige macarons. Onderweg strooit de wind met bloesemblaadjes van de Japanse kers; als confetti dwarrelen ze om me heen. Mijn humeur wordt er nóg beter van, ik glimlach van oor tot oor.

Als ik thuiskom is de tuintafel al gedekt met lichtblauwe borden, een grote kan met versgeperst sinaasappelsap. Alexander schuimt melk op, wast aardbeien, plukt de kroontjes en verdeelt ze over grote roze kommen met volle yoghurt en knapperige granola. De keuken geurt naar sterke koffie en zoete macarons. Een regenboog van Scandinavisch servies in mooie pasteltinten siert de tafel. Een dag vol belofte wacht op ons

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist