ESSENZA bedtextiel

Nieuwe collectie voorjaar 2014

Vol trots presenteert het toonaangevende Nederlandse homestyling merk ESSENZA de nieuwe lijnen voor Spring/Summer 2014. Zoals altijd heeft ESSENZA de mode op de voet gevolgd en vertaald naar haar eigen uitgesproken, verrassende stijlen. Naast de populaire labels ESSENZA Casual en ESSENZA Essenzials, die elk jaar vernieuwd terugkomen, worden onder het label ESSENZA Trend de nieuwe stijlen uitgebracht.

ESSENZA TREND heeft vijf verschillende thema’s. De internationale trend JAPAN laat het beste uit dit oosterse land zien: van intense blauwtinten tot de spannende prints geïnspireerd op kimono’s. Voor TROPICAL verzamelde ESSENZA al het moois uit de tropen. En dat betekent: frisse kleuren, exotische dieren en uitbundige dessins. In COLOUR BLOCKING spelen opvallende kleuren en bijzondere grafische patronen een prachtig spel met elkaar. SOFT GRAPHICAL laat zien dat pasteltinten ook grafisch kunnen zijn, wat een spannend contrast geeft! De populaire lijn BLOOMINGDALE heeft dit seizoen uitgesproken vrouwelijke en kleurrijke dessins. Met meer bloemen dan ooit!

De inspiratie voor het jonge ESSENZA CASUAL komt dit jaar uit Ibiza, waar moderne hippies met de voeten in het zand genieten van oneindige dagen. Dat laid-back gevoel vertaalt zich in rustgevende kleuren en prints van bijvoorbeeld een zonsondergang boven zee.De basics van ESSENZA ESSENZIALS staan zoals altijd voor kwaliteit, comfort én schoonheid. Dit seizoen zijn kussenserie Dex en Duke en badlijn Pure uitgebreid met verschillende prachtige trendkleuren. Nieuw zijn de badhanddoeken- en badjassenlijnen Pure Gradient en Pure Stripe.

ESSENZA HOME is sinds 1961 een toonaangevende ontwerper, producent en distributeur van modieuze homestyling producten. ESSENZA HOME ontwikkelt complete homestyling collecties voor zowel haar eigen merken ESSENZA en COVERS & CO als voor een geselecteerd aantal internationaal gerenommeerde licentiemerken als PiP Studio, Marc O’Polo en Marcel Wanders for ESSENZA. Inspirerend, eigentijds en stijlvol. Dat is waar ESSENZA HOME voor staat.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op ESSENZAHOME.NL

Kijk voor meer informatie op .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist