Essenza bedtextiel

Trendlijn metropolis


Metropolis brengt ook een vleugje hightech glans, zij het meer ingetogen en subtiel. Zachtglanzend satijn met flock- en zilverprints, meer parelglans en bij voorkeur gecombineerd met softe materialen. Denk aan velours en faux-silk; een zijdestructuur in polyester.

 

 

Glans als eyecatcher is subtiel verwerkt in smalle satijnbandjes en zilveren pailletten. Het liefst toegepast op een zwarte ondergrond die mooi contrasteert bij trendy witte meubels. Metropolis hoort thuis in een interieur met veel kunst en design in XXL vormen. Even royaal is de dessinering: grote ruiten, uitvergrote bloemmotieven, grafische dessins als kleurblokken en krachtige strepen. Metropolis is een gecoördineerde collectie compleet met kussentjes, nekrollen en streelzachte plaids, gemaakt van katoen-bamboegaren, polyester microfibre en weelderige fun-fur.


Kijk voor meer informatie op: www.vaneshome.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist