Een zomerdekbed

perfect voor tijdens zwoele nachten

De kans is groot dat je met de huidige tropische temperaturen slecht slaapt. Zweten, woelen, een laken dat aan je lijf blijft plakken, zodra je beweegt. Allemaal zomerse ergernissen die een slechte nachtrust veroorzaken. De vraag naar zomerdekbedden neemt de laatste jaren sterk toe. Dit heeft natuurlijk met de steeds warmer wordende zomers te maken, maar komt ook doordat mensen snel geneigd zijn voor een te warm dekbed te kiezen. De hedendaagse huizen van zijn steeds beter geïsoleerd. Als de temperaturen uit én in het bed dan oplopen, groeit de behoefte aan een zomerdekbed. 

Een zomerdekbed is een superoplossing om uitgerust uit een zwoele zomernacht te ontwaken. Een zomerdekbed is vochtregulerend, niet te dik, licht en geeft niet veel warmte af. Hierdoor is het ook bij hogere temperaturen comfortabel om onder te liggen. Zomerdekbedden zijn over het algemeen gevuld met dons. Dit natuurlijke materiaal heeft een aantal grote voordelen. Het is een natuurlijk materiaal en daardoor geen voedingsbodem voor huisstofmijt. Dons is licht. Hoe minder gewicht het dekbed heeft, hoe minder storing je ervaart tijdens het slapen. Een donzen dekbed gaat lang mee. Bovendien ademt dons, waardoor het een goede vochtregulerende  en isolerende werking heeft. Hoe licht of zwaar uw zomerdekbed is, het vulgewicht, hangt af van het dons dat gebruikt wordt. Het klinkt tegenstrijdig, maar hoe prijziger het zomerdekbed, hoe minder vulling er is. Het dekbed is dan namelijk gevuld met grotere donsvlokken van een betere kwaliteit. Een goedkoper zomerdekbed heeft meer dons van mindere kwaliteit nodig. De uiteindelijk keuze van een dekbed hangt sterk af van je persoonlijke voorkeuren. Welke vulling vind je prettig? Heb je het graag warm in bed of liever wat frisser? Al deze factoren bepalen uiteindelijk welk dekbed het beste bij je past..

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist