Dutch Boudoir

Een relaxruimte à la het boudoir anno 2017

Slapen is gezond! Inderdaad, maar wat Dutch Boudoir betreft gebruiken we de slaapkamer ook op andere momenten van de dag en genieten we op of in bed van een welverdiende powernap, een goed boek of een spannende film. '

Your Bedroom for Every Moment of the Day.
Met het nieuwe bedlinnen van Dutch Boudoir maak je van je slaapkamer een heerlijke relaxruimte à la het boudoir anno 2017. De collecties bestaan uit dekbedovertrekken, spreien, quilts en bedscarfs en natuurlijk een hele berg relaxkussens.

Eigenaar Suzanne de Kraaij heeft samen met modeontwerpster Ellen Haeser wederom een spraakmakende collectie beddengoed ontworpen. De collectie komt medio februari 2017 op de markt.

COLLECTIE GUSTAVIAN FOLK
Koning Gustav en zijn Paris of the North vormt een grote bron van inspiratie. De Zweedse koning Gustav III was dusdanig geïnspireerd door zijn bezoek aan het Paleis in Versailles dat hij de pracht en praal importeerde en zijn “Paris of the North” creëerde. Dutch Boudoir heeft deze geschiedenis vertaald in een verassende stijlmix bedlinnen genaamd Gustavian Folk.

Sprei Stockholm Blue
Kussens Flower-Crafts
Rolkussen Malmö
Kussen Stockholm Blue
Dekbedovertrek Nordic Flowers

COLLECTIE MADAME FROU FROU
De wapperende en ruisende rokken tijdens het dansen van de Cancan in nachtclub Moulin Rouge staan symbool voor het Parijse Oh-la-la gevoel uit die tijd. Dutch Boudoir brengt deze laagjes stof tot leven met een collectie bedlinnen die bestaat uit de volgende sfeermakers.Bedrok Palais des Femmes
Bed scarf la Vie Parisienne
Dekbedovertrek Biscotti

Dutch Boudoir is verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde interieur- en beddenspeciaalzaken in Nederland en België en via haar eigen webshop.

Kijk voor meer informatie op https://www.dutchboudoir.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist