Designonstock.com kussens

Sweets

Designonstock.com geeft je iets extra's voor je bank met de nieuwe kussencollectie Sweets, ontworpen door Claire Vos Teeuwen. Opvallend aan de Sweets collectie is de combinatie van stoffen. Rijke structuurstoffen combineren feilloos met felle accentkleuren en vullen elkaar perfect aan. Op het eerste oog lijken de Sweets kussens effen van kleur, maar de verrassing zit in de flappen aan de zijkant. Daarin is een mooi accent aangebracht. Alle stoffen in de kussencollectie zijn klassiekers die door Claire Vos Teeuwen verrassend gecombineerd zijn, waardoor een kussencollectie is ontstaan met een eigentijdse uitstraling. Echt een snoepje voor je bank!

Claire Vos Teeuwen over Sweets:
"Sweets is een persoonlijke selectie van mijn favoriete Bute stoffen. Deze stoffen, afkomstig van het Schotse eiland Bute, zijn technisch perfecte weefsels van een tijdloze kwaliteit. Daarom ben ik bij deze kussencollectie uitgegaan van de stof zelf. De Bute stoffen, met klinkende namen als Appin, Braemar en Storr, hebben allemaal hun eigen karakteristieke structuur die onderling goed met elkaar combineren. De pure wollen stoffen geven de kussens een behaaglijk uiterlijk. De royale uitstraling van de kussens wordt versterkt door de brede dubbele flappen aan weerszijden, die gevoerd zijn met verrassende accentkleuren in de stoffen Divina en Divina Melange van Kvadrat. Kwaliteit vindt kwaliteit!".

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist