Dekbedden

Alle soorten op een rijtje

Een goede nachtrust begint bij het juiste bed. Wat het juiste bed is, verschilt van persoon tot persoon. Optimaal slaapcomfort wordt bereikt door het juiste dekbed en kussen te gebruiken. Er zijn verschillende soorten dekbedden verkrijgbaar. We zetten allemaal op een rijtje voor je:

Anti-allergisch dekbed
Een antiallergisch dekbed is de perfecte uitkomst als je last hebt van allergieën. Dankzij het hypoallergene materiaal waar het dekbed van gemaakt is, zijn allergische reacties uitgesloten. Antiallergisch dekbedden zijn verkrijgbaar in alle denkbare varianten: katoen, synthetisch, normaal of 4-seizoenen.

Donzen dekbed
Het donzen dekbed is de oudste en meest bekende dekbedvariant. De donzen vulling houdt je lekker warm en heeft tegelijkertijd een ventilerende werking. Meestal wordt ganzen- of eendendons gebruikt als vulling van donzen dekbedden. Het dons wordt voorzien van een katoenen omhulsel wat goed ventileert.

Katoenen dekbed
Katoen is een 100% natuurproduct en daardoor goed ademend. Een dekbed van katoen is wat zwaarder dan het gemiddelde dekbed. Doordat het goed wasbaar is , blijft het lekker fris door het zo nu en dan uit te wassen.

Synthetische dekbed
Synthetische dekbedden bestaan uit vezels die uw lichaamswarmte goed vasthouden, zodat u heerlijk warm ligt. Deze vezels laten lucht wel door en zorgen er zo voor dat ook de ventilatie van het dekbed goed is. Het synthetisch dekbed is dik, luchtig en erg veerkrachtig. Daarnaast is het dekbed geur- en stofvrij. Dankzij een katoenen hoes slaapt u heerlijk onder een synthetisch dekbed.

Wollen dekbed
Het schapenwol dat zich in een wollen dekbed bevindt, heeft van nature een sterke vocht- en temperatuurregulerende werking. Het ventileert en houdt je op een comfortabele temperatuur in slaap. In de zomer is een wollen dekbed lekker koel en in de winter lekker warm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist