De Witte Lietaer

Byzantine dekbedovertrek

Met het nieuwe dekbedovertrek Byzantine haal je de mediterrane lente in je slaapkamer. De patronen op het stof herinneren aan het welvarende Byzantijnse rijk dat zich uitstrekte rond de Middellandse Zee. Het fraaie dessin is uitgevoerd in olijfgroen, de trendkleur van 2021. Zo ben je thuis toch al een beetje op vakantie.

Dankzij de dubbelzijdige afwerking kun je het bed ook olijfkleurig opdekken: de Byzantijnse patronen op de terugslag zorgen dan voor een subtiele toets. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn, een duurzame stof met een luxe uitstraling. De satijnbinding geeft de stof een mooie glans en elegante look. De stof voelt heerlijk zacht en soepel op de huid.

Katoen-satijn is goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort, het geeft verkoeling tijdens warmere nachten en zorgt voor warmte in de winter. Dekbedovertrek Byzantine is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist