De Witte Lietaer

dekbedovertrek Piper

Wie slaapt er niet graag in een bed met een luxueuze, weelderige bedding? Het warme, luisterrijke gevoel van flanel is onovertroffen. Het nieuwe dekbedovertrek Piper uit de flanelcollectie van De Witte Lietaer geeft je die verrukkelijke beleving. De zachtgrijze tint, het smaakvolle dessin en de nauwgezette afwerking maken van je slaapkamer een lekker warm nest. De vrouwelijke lilac-variant is eveneens prachtig.  

Het fijne, comfortabele dekbedovertrek van fluweelzacht flanel waarborgt een goede nachtrust. Het dubbelzijdige Piper-bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Dankzij de 2-in-1 afwerking bepaal je zelf of je je kamer wilt opfleuren met het dessin of voor de unikleurige achterzijde kiest.

Door 100% katoen te ruwen krijg je een prachtige stof met een hele luxe uitstraling. Flanel voelt extra zacht, comfortabel en warm aan wat bijdraagt aan een uitstekend slaapcomfort. Het dekbedovertrek is gemakkelijk te onderhouden: het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist