Bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Art deco

Met een gouden glans en een satijnzacht comfort passen Lini en Harva perfect binnen de feestelijke eindejaarssfeer. De nieuwe collecties bedlinnen van Mirabel Slabbinck blijven trouw aan de sobere, tijdloze stijl, zonder een accent glamour te vergeten. Leuk detail: de fotogenieke collecties kregen een even fotogenieke presentatielocatie in een oude fabriekshal van een treinproducent.Voor de nieuwe lijnen bedlinnen liet ontwerpster Mirabel Slabbinck zich inspireren door de art-decostijl. De collectie Lini straalt in al haar eenvoud luxe uit: een gouden lijnenspel nodigt je uit tot royaal uitrusten in satijnzacht bedlinnen. Ook Harva, met verfijnd borduurwerk, is bedlinnen om je prinselijk in neer te vleien!

Mirabel Slabbinck staat nog altijd voor persoonlijk linnen op maat. Zo kan je elk model afstemmen op jouw interieurkeuze door de stof, de kleur én de tint van het borduurwerk te kiezen.

• LINI, gouden kantje
Het model Lini combineert rechthoekige vormen met afgeronde hoeken. Mirabel Slabbinck ontwierp niet alleen bedlinnen, maar tekende ook een collectie badlinnen uit met handdoeken, badjassen en zelfs slippers.

Set dekbedovertrek en twee kussenslopen:
PELLA, satijn van 100% gekamd Egyptisch katoen, lange vezels
 

• HARVA, energiek borduurwerk
De penseelstreken van Harva vormen een grote tekening en doen denken aan vuurwerk. Achter dit luchtig dessin schuilt een speciale borduurtechniek.

Set dekbedovertrek en twee kussenslopen:
PELLA, satijn van 100% gekamd Egyptisch katoen, lange vezels
 

Mirabel Slabbinck
Als erfgename van familiale knowhow, is Mirabel SLABBINCK® vandaag de dag een expert in het gepersonaliseerd en op maat gemaakt huislinnen.
Naast pure functionaliteit, belichamen haar creaties emotionele, esthetische, zelfs culturele waarden. De confectie gebeurt uitsluitend onder haar persoonlijk toezicht in de ateliers in Brugge (België).
De creaties van Mirabel SLABBINCK® vormen de “final touch” voor de mooiste woningen, chalets, jachten en privéjets. Zo wordt ze een uitgelezen partner van professionele interieurarchitecten. Mirabel SLABBINCK®’s veeleisende expertise maakt het merk toonaangevend in de wereld van het designer huislinnen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist