Beddinghouse dekbedovertrekken

Flanel met Flair

Alle dekbedovertrekken van de Beddinghouse collectie zijn uitgevoerd in 100% hoogwaardig katoen. Dessins Owen en Cherryville zijn extra luxe, in katoensatijn vervaardigd. En uiteraard is ook flanel aan de najaarscollectie toegevoegd. Flanel is in feite opgeruwde katoen; een behaaglijke stof die heerlijk zacht en warm aanvoelt en daardoor bij uitstek geschikt is voor de koude wintermaanden.

Overigens ademt flanel nét zo goed als katoen, zodat flanel ook in het voorjaar een fijne keuze is. In het flanel programma zitten de ruitdessins Sherlock, een klassieke ruit in Taupe en Red, en Wellington, een ruit met een gebreide print wat het overtrek een ‘hand-made’ look geeft. Ook Birdwood, in Dark Red en Warm Grey heeft een gebreide print. Mét Scandinavische motieven voor een extra winterse uitstraling.

Eveneens warm en winters is Melrose, met brede banen in verschillende kantprints. Koeler en meer ingetogen is Beachport, een dessin met een rustige, basic streep, uitgevoerd in Navy en Blue Grey. Berisso tenslotte, is een rustig blokdessin met een klein grafisch motiefje in zwart.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist