Beddinghouse bedtextiel

samenwerking met Van Gogh Museum

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House - leidend expert in bedtextiel heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het design team van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Als officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam voor bedtextiel, is Bedding House trots deze samenwerking aan te kondigen tijdens Masterly in Palazzo Francesco Turati, tijdens Salone del Mobile, 9 - 14 april 2019 in Milaan.

De dessins zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieur trends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn, wat comfort en een prachtige glans geeft.

Henriëtte van Beynum, Managing Director of Bedding House: ’We voelen ons vereerd met deze speciale samenwerking. Bedding House biedt trendy merken in bed- en badtextiel, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Ons doel is een wow-factor voor klanten te creëren en wij zijn ervan overtuigd dit te bereiken met de creatie van deze Van Gogh dessins in een nieuwe story die deel uitmaakt van het Beddinghouse merk.’

Aangezien Palazzo Turati in het bezit is geweest van twee broers uit Lombardije die in katoen handelden, is het de perfecte locatie om de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie te lanceren.

De Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie zal vanaf najaar 2019 worden verkocht bij geselecteerde retailers en in online winkels over de hele wereld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist