Beddinghouse beddengoed

Voorjaarsdromen

Dit voorjaar brengt Beddinghouse een eigentijdse collectie gebaseerd op de laatste fashion- en interieurtrends. De collectie biedt een breed assortiment; van klassieke ruit- en streepmotieven in een eigentijds jasje tot verrassende patchworks en abstract geschilderde dessins. Passend in een diversiteit aan slaapkamer sferen. De collectie is opgebouwd uit 6 kleurgroepen: mintgreen, aquablue, multi, yellow, nude & coral en dé modekleur van dit voorjaar black & white.


Eindeloos kleurgebruik
Een primeur binnen de Beddinghouse collectie is de digitale druktechniek die bij de dessins Shan­non en Maya gebruikt is. Uniek hieraan is dat het kleurgebruik eindeloos is, dit levert dessins op met de prachtigste kleurnuances. Dit bijzondere kleurgebruik blijft niet onopgemerkt. Op Intirio, de vakbeurs voor interieurdecoratie in Gent, heeft Beddinghouse in februari met grote trots de Award voor Huislinnen in ontvangst mogen nemen voor het dessin ‘Maya’.

Fleur & kleur
Bij de lente horen bloemen. In het thema Fleur & Kleur komen de bloemen meer dan ooit naar voren. ‘Maya’ is zo’n prachtig en opvallend bloemdessin. Fluweelzachte en transparante bloemen zijn op speelse wijze op het dekbedovertrek geplaatst. Door de grootte van de bloemen en het bijzondere kleurgebruik heeft het overtrek een eigentijds karakter. Dekbedovertrek ‘Shannon’ is als een echt schilderij: handgeschilderde kleurvlakken voorzien van duidelijke penseelstreken zorgen voor een bonte, abstracte mix. Zowel Maya als Shannon hebben een koraalrode effen achterzijde en zijn digitaal geprint waardoor de kleuren extra goed tot hun recht komen.

Binnen dit bloementhema is ‘Beaumont’ een echte blikvanger. De hoogwaardige katoenen stof is zeer fijntjes versierd met etnische handgeschilderde ornamenten en bloemen, gecombineerd met een banenpatroon voor­zien van een grote diversiteit aan motieven. Daarmee is dit dekbedovertrek uniek te noemen. Met het bloemdessin van ‘Catlins’ komt de zomer in multi-colour de slaapkamer binnen. De bloemen zijn speels op het dek­bedovertrek geplaatst, als een waar bloemenbed. Door het transparante karakter van de bloemen ontstaat een mooie gelaagdheid. ‘Portobello’ is een ietwat abstracter dessin opgebouwd uit transparante aquarel blokken, die door overlap­ping een heel rijk kleurenpalet vormen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist