Beddelicious

Verwisselbare hoes Edit

Eén bed, maar met oneindig veel stijlen! In samenwerking met interieurblogger Theo-Bert Pot is de EDIT Limited Edition hoes ontwikkeld. Een verwisselbare hoes die je over zowel je hoofdbord als je boxspring kan trekken. En ben je na een tijdje de print of de kleur zat? Verandert je smaak? Dan verander je de stijl van je bed nu net zo gemakkelijk mee. In de Beddelicious stoffencollectie is er keuze uit wel meer dan 1.000 stoffen.

De bedden, boxsprings en matrassen van Beddelicious worden stuk voor stuk individueel op maat gemaakt. Waarom zou je dat niet ook met het uiterlijk van het bed doen?Daarom zocht Beddelicious de samenwerking op metTheo-Bert Pot. ”Hoe het bed er uit ziet, is bepalend voor de stijl in de slaapkamer. Daar weet ik als interieurblogger alles van,” vertelt Theo-Bert. “Het liefst verander ik elke week mijn inrichting. Uit de stoffencollectie is er keuze uit ruim 1000 soorten om de EDIT hoezen naar jouw smaak uit te voeren. Er is voor iedere smaak wat wils en je hoeft dus in de slaapkamer niet meer op veilig te spelen door een grijs bed te kopen. Ik vind het geweldig dat ik mee heb mogen werken aan deze fantastische print. Kies gerust voor een hippe print of beken kleur! Je hebt de hoes zo weer verwisseld, je bed heeft een nieuwe look en de slaapkamer is weer trendproof.”
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist