Auping introduceert nieuwe kleuren

en duurzame stoffen

Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De vernieuwde collectie bestaat uit veertien stoffen in 95 varianten - van basisstoffen in unikleuren tot gedetailleerde luxe stoffen met grafische structuren. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode. Zo zitten er stoffen bij van gerecyclede materialen, wol en polyester en zijn er geweven en gebreide stoffen. Ook ontwikkelde Auping nieuwe hoofdborden voor de Original boxspring. Alle nieuwe kleuren, stoffen en hoofdborden zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar.

Nieuwe kleuren
Alle kleuren in het kleurenpalet voor Auping bedden zijn nauwkeurig gekozen en de stoffencollectie is hierop afgestemd - zo kan alles makkelijk met elkaar worden gecombineerd. De nieuwe kleuren - Pine green, Sand beige, Dusty red en Royal blue - variëren van goede basics naar eye-catchers, maar elke kleur brengt rust.

Duurzame stoffen
Auping wil bijdragen aan een duurzamere wereld, waarbij afval tot het verleden behoort en grondstoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Daarom bevat de stoffencollectie een aantal mooie duurzame opties. Zo is de stof Points gemaakt van gerecycled garen afkomstig van kledinginzameling en stofrestanten. De stof Reflect van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat is ontworpen door de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola en geproduceerd in Nederland van 100% gerecyclede polyester. Ook de stof Re-wool is van Kvadrat. Deze zachte wollen stof is ontworpen door de Deense designer Margrethe Odgaard en gemaakt van 45% gerecyclede wol. De stof Maze is gemaakt met garen van 100% gerecyclede PET flessen.

Update Original boxspring
Naast een uitbreiding van stoffen en kleuren, heeft Auping vier nieuwe hoofdborden ontworpen voor de Original boxspring. In totaal zijn er nu acht verschillende hoofdborden voor deze boxspring, zodat er genoeg keuze is voor iedereen. Mute is een rustig hoofdbord met een subtiele koordbies rondom. Wink is een wat hoekiger - dik en zacht - hoofdbord, waarbij de punten iets omhoog staan voor een speels karakter. Bold is stevig en stoer, wat wordt benadrukt door een stiknaad die de zij- en bovenkant van het hoofdbord accentueert. Line is grafisch en kosmopolitisch door het verticaal doorgestikte patroon. En om op een subtiele manier kleur toe te voegen aan de slaapkamer, kunnen de pootjes van deze boxspring nu in één van de tien Auping kleuren worden besteld, in plaats van enkel in zwart.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist