Auping bedtextiel

Najaarscollectie 2016

 

Koninklijke Auping bv introduceert de najaarscollectie 2016, bestaande uit acht dekbedovertrekken (Chambray, Fragment grey, Zaza Zoom, Irregular, Points, Solar en Georgia) en een sprei (Two Tone). Het is een gevarieerde collectie: van tijdloze basisovertrekken tot uitgesproken en gewaagde dessins. Alle items hebben wit en/of zwart als basis en zijn verrijkt met felle of pastelkleuren. De dessins zijn typisch Auping: er is gebruikgemaakt van uni kleurvlakken en van kleurvlakken met een structuurprint of regelmatig patroon. Verfijnd gebruik van tweekleurige weefsels en fijne structuurprints zorgen voor een optisch zacht en levendig effect. Geometrische dessins zijn gecombineerd met kleurverlopen en handgeschetste lijnen. Alle materialen voelen fijn aan en zijn door het gebruik van 100% katoen of 100% katoensatijn zacht in gebruik. Bovendien: alle overtrekken zijn extra lang, zodat je ze goed kunt instoppen.

Chambray - blue en grey
Door de kruising van verschillend gekleurde weefdraden lijkt dit dekbedovertrek vanuit ieder gezichtspunt van kleur te veranderen. Hierdoor ontstaan rijke schakeringen van blauw of grijs met afwisselend een warme gloed. De bijzondere afwerking met een jeanssteek langs de randen van het overtrek en de slopen geven het overtrek een stoere uitstraling. De kleuren blauw en grijs zijn all time favourites, en bovendien goed te combineren met andere dessins.

Fragment grey
De opvolger van de Fragment yellow en blue is de Fragment grey, een dessin met gelaagde geometrische vormen en een asymmetrisch kleurverloop van donkergrijs naar bijna wit. Het overtrek is een echte blikvanger en heeft een levendig effect. Het is dubbelzijdig: de voorzijde is verfraaid met een grafische print, de achterzijde heeft een effen, zachte zandkleur.

Zaza Zoom
Dit overtrek met kleurrijk blokkendessin is de derde Zaza Zoom in de succesvolle Auping collectie. Ook dit overtrek is dubbelzijdig: de achterzijde is zachtroze. Het combineert dan ook goed met het zachtroze hoeslaken uit de Auping collectie. In het overtrek zitten eigentijdse kleurcombinaties zoals lindegroen naast skin en zeeblauw naast petrol. Ontwerp Auronde: Frans de la Haye

Irregular
Een onregelmatig blokkenpatroon in sprekende kleuren voor de echte kleurbekenners siert de Irregular. Het overtrek is digitaal geprint en daardoor extra verfijnd. De zachtheid van de kleuren komt zo nog beter tot zijn recht. In dit dessin zijn kleuren als koraalrood en kobaltblauw toegevoegd: een knipoog naar de jaren '80 en de Memphisstijl. De achterkant van het overtrek heeft een geprinte structuur in een donkergrijze kleur.

Points
Typerend voor het Points overtrek is de verfijnde grafische print met zwart en blauw op wit. Optisch is het een strepenpatroon maar door het zachte kleurverloop - dat ontstaat doordat de banen uit vele kleine stipjes zijn opgebouwd - een bijzonder gedetailleerd dessin. De achterzijde heeft een effen grijsblauwe kleur. Dit combineert bijvoorbeeld goed met de Two Tone sprei in zwart.

Solar
Het ontwerp van Solar is geïnspireerd op lichtvlekken. De geometrische vlekken zijn geprojecteerd op een lijnenspel van zwart en wit en lijken met de hand geschetst. Hierdoor ontstaat een spannende tegenstelling. De kleurige lichtvlekken met roze en groene tinten geven het zwart/witte-lijnenspel weer een hele zachte uitstraling. Ontwerp Auronde: Frans de la Haye

Georgia
Een subtiel banen-dessin met een bijzonder optisch effect: de Georgia. De banen zijn opgebouwd uit verschillende structuren en grafische motieven die vloeiend in elkaar overlopen. Het gebruik van linnenstructuur in combinatie met een klein kleuraccent geeft dit dessin een eigentijdse twist.

Two Tone sprei black
Door het weven van twee kleuren garen ontstaan er twee voorkanten van de sprei: een lichte en een donkere. Doordat het gebruikte garen losser is van structuur ontstaat er een natuurlijk effect in een regelmatig patroon. De donkere kant heeft een mooie schaduwwerking als het geplooid valt.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist