Auping bedtextiel

Voorjaarscollectie 2021

Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. Blauw werkt rustgevend in de slaapkamer - de kleur wordt vaak geassocieerd met sereniteit. Opvallend is dat in deze collectie ook Japanse invloeden terug te vinden zijn: traditionele motieven en subtiele blauwtinten verwerkt in een hedendaagse Auping dessin. Zo heeft de Takano strakke rode, roze en koraalkleurige strepen en speelse zwart-wit streepjes. En de Soho Blue heeft een a-symmetrische vlakverdeling waarbij blokken, strepen, fijne stippen en rasters samen het dessin vormen en een rijke schakering aan blauwtinten de finishing touch geeft. De voorjaarscollectie bevat ook veel grafische dessins - waar Auping om bekend staat. Strepen en blokken geven een krachtig en speels effect aan de overtrekken. 

Het bedtextiel uit de voorjaarscollectie is gemaakt van hoogwaardig katoensatijn. Katoensatijn geeft het overtrek een mooie glans en voelt zacht en glad aan. Alle overtrekken hebben een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken zodat het dekbed altijd op zijn plek blijft. De voorjaarscollectie is vanaf april 2021 verkrijgbaar bij alle Auping winkels en in de webshop. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist