Auping bedtextiel

lentefrisheid in de slaapkamer

De temperatuur stijgt geleidelijk, de dagen worden langer en dieren komen uit hun winterslaap. Het voorjaar is in aantocht. Om heerlijk uitgerust wakker te worden, introduceert Auping een frisse voorjaarscollectie bedtextiel in zachte kleuren en hoogwaardige materialen.

Het voorjaar staat in het teken van nieuw leven, de bloemen staan in bloei en een heerlijk lentebriesje sluimert door de slaapkamer. Auping kleedt voor dit nieuwe jaargetijde het slaapvertrek aan met frisse kleurenschakeringen en zorgt voor een ademend karakter. De voorjaarscollectie is namelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en katoensatijn, die zorgen voor een optimale ventilatie tijdens broeierige nachten. Omdat het oog ook wat wil, zijn klassieke borduursels en eigentijdse dessins met een luxueuze uitstraling de basis voor de nieuwe voorjaarscollectie van de beddenfabrikant uit Deventer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist