Auping bedtextiel

Sfeervol de donkere maanden door

Langzaamaan wordt het buiten donkerder. De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag. Knus in bed blijven liggen met een boek of DVD is dan erg verleidelijk. Auping presenteert een warme en sfeervolle najaarscollectie om heerlijk bij weg te dromen.Lekker een uurtje eerder onder de wol omdat het zo koud en donker is buiten. Of in het weekend nog even in bed blijven liggen omdat de regen tegen de ramen slaat. We herkennen het allemaal. Of je nu van warm en romantisch houdt of liever gaat voor strak en modern: dit najaar zorgt de Nederlandse beddenfabrikant Auping met de nieuwe textiel najaarscollectie dat iedereen sfeervol de donkere maanden door komt.

Papa's pyjama
Ken je ze nog, die heerlijk zachte flanellen pyjama's van jouw vader? Met het Montgomery dekbedovertrek, voorzien van een prachtige klassieke ruit en subtiele kleuraccenten, kan een ieder genieten van stijlvolle zachtheid met een hang naar vroeger. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren anthracite en dark brown.

Structuur op katoensatijn
Heb je liever een opvallend design? Kies dan voor de verrassende combinaties van geometrische patronen met bloemenmotieven van het dessin Structure. Doordat alle vormen zijn gedrukt op satijn heeft het dekbedovertrek een luxe maar tegelijkertijd speelse uitstraling voor een elegant en vrolijk interieur. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren blue en taupe.

Warme herfsttinten
In het dessin Geometric lopen de op katoensatijn geprinte motieven speels in elkaar over. Het zachte dekbedovertrek heeft een artistieke uitstraling en de warme bruintinten passen uitstekend bij de herfstperiode. Wil je dat het dessin nog meer warmte uitstraalt, kies dan voor het dekbedovertrek uitgevoerd in dark brown. Heb je de voorkeur voor een sierlijke uitstraling, dan is het dessin ook verkrijgbaar in de mooie kleur purple.

Chique ontwaken
Met zijn fijne structuur is het traditioneel jacquard geweven streeppatroon Logic een lust voor het oog en een toevoeging aan iedere slaapkamerinrichting. De bijzondere weeftechniek en warme kleurstellingen van het dessin zorgen voor een chique uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist