Allnatura

Ecologisch beddengoed en woontextiel

Het is voor steeds meer mensen belangrijk om binnen de eigen vier muren een omgeving te creëren die zo weinig mogelijk schadelijke stoffen bevat. Voor deze groeiende groep mensen biedt allnatura een breed online-assortiment aan ecologisch verantwoorde en op schadelijke stoffen geteste producten voor een gezonde nachtrust en natuurlijk wonen. Het aanbod van het familiebedrijf uit Heubach (Duitsland) varieert van metaalvrije, bio-lattenbodems met hoofd- en voetverstelling tot matrassen van natuurlatex en natuurvezel. Daarnaast levert het bedrijf beddengoed, kussens en dekbedden met hoogwaardige, natuurlijke vulmaterialen, zoals kamelenhaar, scheerwol, zijde en kasjmier. Voor het eerst zijn de ecologische meubels, het beddengoed en tal van veganistische producten nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Wie handgemaakte producten zoekt voor een gezonde slaap, vindt deze bij allnatura. Geen massaproducten maar milieuvriendelijke, duurzame en gegarandeerd op schadelijke stoffen geteste producten die voor jong en oud een natuurlijk gevoel van welzijn in huis brengen. Alle tests en testcertificaten worden gepubliceerd op de allnatura-website en kunnen door geïnteresseerden op elk moment worden bekeken en gedownload. De allnatura onlineshop biedt ook een brede waaier aan gidsen en servicepagina’s. Daarbij kan worden gedacht aan een configurator voor partnermatrassen – perfect afgestemd op de wensen van beide partners en gecombineerd met een gezamenlijke hoes. Gedetailleerde productvideo’s, reviews en slaaptips maken het voor bezoekers gemakkelijker om te beslissen welk beddengoed voor hen het beste is. Bij allnatura profiteren online klanten van de kennis van slaapexperts, een 30-dagen retourbeleid, inclusief gratis retourzending en geld-terug garantie. Voor individuele vragen kunnen de gecertificeerde slaapexperts van allnatura hulp bieden. In 2020 werd de webwinkel in Duitsland voor de zesde keer op rij bekroond tot beste onlineshop in het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek van ‘Deutschland Test’. Trusted Shops, één van de belangrijkste keurmerken voor onlinewinkels, bevestigt ook dat winkelen bij allnatura zonder meer veilig is.

Duurzaam, ecologisch en fair
De meeste allnatura-producten die online leverbaar zijn, worden in Duitsland en Europa traditioneel geproduceerd waarbij hoofdzakelijk lokale grondstoffen worden  gebruikt. Voor zover producten of productonderdelen materialen bevatten die afkomstig zijn van buitenlandse bedrijven, dan voldoen deze aan de strenge eisen van de World Fair Trade Organisation (WTFO). Verder worden ecologisch verantwoorde materialen verwerkt, waaronder hout uit duurzame bossen, schapenwol uit de diervriendelijke veehouderij, hernieuwbare grondstoffen, zoals natuurrubber of katoen uit gecontroleerde biologische teelt (biologisch katoen).

“Wij zijn overtuigd van de voordelen van natuurlijk leven en slapen. Dat is een van de redenen waarom wij zulke hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de natuurproducten die wij verwerken en regelmatig strenge tests uitvoeren op schadelijke stoffen”, legt Felix Olle uit, zoon van de oprichters Reinhard en Alexandra Olle en nu de tweede generatie in het familiebedrijf.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist