AirMax Pillow

Restform Het perfecte kussen

Word iedere dag uitgerust, ontspannen en vol energie wakker, dankzij een perfecte nachtrust met de nieuwe, revolutionaire Airmax Pillow van Restform.Het geheim van Airmax Pillow zit van binnen. Er zitten meer dan 65 miljoen met lucht ingespoten microbolletjes in, die al uw bewegingen volgen en uw hoofd, nek en schouders perfect ondersteunen, zodat uw ruggegraat in de juiste houding blijft. Stel u voor: geen hoofdpijn, rugpijn of nek- en schouderpijn meer. Nooit meer snurken.

Het unieke drie-kamer-ontwerp blijft altijd in model zodat u zacht wordt ondersteund en omgeven wordt door luxe, waar u ook gaat liggen.

Het is perfect voor uw onderrug, heupen en zelfs onder uw knieën. Met de Airmax Pillow valt u eerder in slaap en slaapt u beter dan ooit tevoren. Gewone kussens kunnen niet op tegen de steun en het comfort van Airmax Pillow.

De hoes is gemaakt van duurzame, ademende spandex. Anders dan bij gewone kussens, kan de lucht door onze speciale spandex hoes heen, waardoor u iedere nacht koel, ontspannen en comfortabel slaapt. Het is echt het perfecte kussen.

Bij uw Airmax Pillow doen we de dubbelzijdige sloop er helemaal GRATIS bij. De ene kant is van ademende spandex, de andere kant van zacht geweven katoen.


•Ondersteunt hoofd, nek en schouders perfect
•Ruggegraat blijft in de juiste houding
•65 miljoen met lucht ingespoten microbolletjes
•Spandex hoes: kussen blijft koel
•Uniek drie-kamer-ontwerp
•GRATIS dubbelzijdige kussensloop

Technische gegevens:
Airmax Pillow: 51 x 35 x 11,5 cm
87 procent polyester, 13 procent spandex

Dubbelzijdige sloop: 51 x 35 cm
85 procent polyester, 15 procent spandex

Bestel de Airmax Pillow direct bij WonenShop.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist