Koninklijke Auping presenteert dit jaar de Smart Bedroom tijdens IMM in Keulen. In slaap vallen met een slaaprobot, wakker worden doordat je automatisch omhoog komt of met een kop verse koffie die het koffieapparaat automatisch heeft gezet? De bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer laat tijdens de beurs zien dat zij continu oplossingen voor een goede nachtrust ontwikkelt. Daarnaast komt het groene DNA van Auping uitgebreid terug in diverse duurzame slaapoplossingen. De internationale interieurbeurs IMM toont van 14 tot en met 20 januari 2019 de nieuwste trends op het gebied van meubel- en interieurdesign.

Auping Smart Bedroom Experience
Technologie kan het leven een stuk aangenamer maken. In de Smart Bedroom (hal 9.1) demonstreert Auping tijdens IMM de nieuwste technologische ontwikkelingen waarmee ochtend- en avondrituelen in de slaapkamer worden geautomatiseerd. Stel bijvoorbeeld een tijdstip in waarop ’s avonds automatisch de gordijnen dicht en de lampen uitgaan. Of creëer een ochtendsfeer door licht en muziek te kiezen om mee wakker te worden. Zorg overdag voor een frisse slaapkamer door in te stellen dat er automatisch gestofzuigd wordt en de lucht wordt gezuiverd op het moment dat je de slaapkamer verlaat.

Daarnaast is Auping aanwezig bij Smart Home (hal 4.1). Een huis dat voorzien is van de nieuwste ontwikkelingen van merken zoals Tesla, Nolte en Philips, waarbij Auping de slaapkamer heeft ingericht en voorzien heeft van sleep tech. Auping laat zien dat de slimme slaapkamer bijdraagt aan optimale nachtrust en een energieke start van de dag.

Circulaire economie
Auping gelooft in de kracht van een circulaire economie. Een economie waarbij afval is geminimaliseerd en producten en grondstoffen zo vaak mogelijk worden hergebruikt. Als familiebedrijf in Deventer werkt Koninklijke Auping al ruim 130 jaar aan de beste manieren om mensen écht goed te laten slapen. Elk bed of matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Vanuit die ambitie innoveert Auping en streeft het bedrijf ernaar om haar bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair in te richten. Zo presenteert Auping tijdens IMM de eerste circulaire matras Auping Revive.

Auping Matrasadvies in 3 stappen
Auping gelooft dat de juiste matras voor iedereen een andere is. Het Auping Matrasadvies bepaalt in drie stappen de keuze voor de juiste matras met behulp van de Auping Support Scan en Auping adviseurs, gecertificeerd door Fysius Rugexperts. Ga tijdens IMM liggen op het innovatieve meetmatras. De scan berekent door middel van sensoren in de meetmatras op objectieve wijze welke matras het meest geschikt is. Een scherm toont de afdruk van het lichaam, zodat de Auping adviseur weet welke ondersteuning het lichaam nodig heeft.

Design
Natuurlijk komen ook de Auping designklassiekers naar IMM, waaronder de Auronde, gemaakt van hout met kenmerkende aluminium details. De eerste Auronde werd in 1973 ontworpen door Frans de la Haye. Toen een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Nu opnieuw revolutionair: door de details naar ieders smaak aan te passen, krijgt het vertrouwde ontwerp van toen, de look van nu. Bekijk de Auronde en andere designklassiekers - zoals de Criade Boxspring en de 100% recyclebare Auping Essential - tijdens IMM 2019.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist