Auping boxsprings

Criade

Een slaapkamer die de luxe van een hotel ademt, maar wel geheel je eigen stijl is. Met een bed dat bij je past, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Van Nederlandse kwaliteit en met vakmanschap gemaakt. Auping maakt het mogelijk met de Criade, de boxspring van morgen. Deze nieuwe boxspringlijn heeft een typisch Auping signatuur met ranke lijnen, verfijnde details en bestaat uit hoogwaardige materialen. De voor Auping zo kenmerkende spiraalbodem en de hoge kwaliteitseisen maken de Criade de Auping onder de boxsprings.

Met de Auping Criade bepaal je zelf hoe jouw boxspring eruit ziet. Ook ergonomisch is het bed naar je eigen wensen af te stellen dankzij de elektrisch verstelbare bodem en de keuze uit vijf typen matrassen in diverse hardheden en comfortzones. Zo is er altijd een matras die bij je past. De boxspring combineert daardoor individueel slaapcomfort met een persoonlijk touch om morgen weer energiek op te staan.

Creëer jouw Criade
De Criade is een ventilerende boxspring die de keuze biedt uit vijf hoofdborden en drie bijpassende voetborden. Daarnaast is er keuze uit diverse stofsoorten en –kleuren. Hou je van sfeervol, klassiek of toch van design? De hoofd- en voetborden belichamen verschillende slaapkamerstijlen waarmee aan ieders persoonlijke smaak is gedacht.

Het design van de Criade kenmerkt zich door het hoogwaardige frame dat het bed vormt. De ranke vormgeving geeft het bed een slanke maar sterke uitstraling en behoudt tegelijkertijd de rijkheid en weelde van een boxspring. De Criade is verkrijgbaar in vijf verschillende framekleuren. ‘Pure white’ en ‘deep black’ voor een rustige uitstraling. Hou je meer van glamour, dan is er keuze uit ‘copper’ en ‘sparkling bronze’. De fonkelende details van sparkling bronze geven de boxspring een luxueuze glans. Wie meer houdt van een opvallende kleur, kiest voor de trendkleur ‘brique’.

Echte schoonheid zit van binnen
Het elegante ontwerp van de Criade is naar elke slaapkamerstijl aan te passen door vele keuzemogelijkheden. Echte schoonheid zit echter ook van binnen: de Criade is voorzien van een hoogwaardige spiraalbodem en pocketveren. Deze combinatie, inclusief matras en topper, zorgt voor individueel slaapcomfort, optimale ventilatie en stabiliteit. Dit geeft het bed het kenmerkende Auping gevoel. Bijzonder aan het bed is het ventilerende 3D materiaal dat zich vormt naar je lichaam en een open structuur behoudt. Dit zorgt voor een fris bed zodat je de volgende dag weer uitgerust wakker wordt.

Auping laat met de introductie van de Criade zien ook op het gebied van boxsprings de Nederlandse specialist te zijn, met kwaliteit, expertise en passie waarvoor de beddenfabrikant uit Deventer al 125 jaar garant staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist