3 gemakkelijke tips

om jouw slaapkamer op te fleuren

De slaapkamer is de ruimte in huis waar je het vaakst zal zijn. Bedenk je alleen al dat je een derde van elke dag slaapt. Er gebeurt bovendien natuurlijk nog veel meer in de slaapkamer. Het is dan wel zo fijn wanneer de kamer er ook leuk een aantrekkelijk uitziet. Misschien ben je na enige tijd uitgekeken geraakt op de slaapkamer zoals die er nu uitziet. In dat geval is het zaak om deze eens aan te pakken. Daar hoef je geen grote ingrepen voor te doen, wanneer je deze tips volgt.

1 Kies voor nieuwe decoraties
Een leuke decoratie kan wel heel veel goeds doen. Een decoratie zoals een schilderij of een mooie foto kan het beeld van de slaapkamer helemaal veranderen. Wil je het helemaal goed doen, dan kies je ook nog eens een afwijkende vorm. Denk dan bijvoorbeeld aan een hexagon. Dit is een leuke vorm om je mooiste foto’s op te laten afdrukken, bijvoorbeeld op canvas of linnen. Hang je mooiste herinneringen op en je slaapkamer zal direct helemaal anders aanvoelen. Meer dan simpel ophangen is dan ook niet nodig om dit te bereiken in de kamer.

2 Zet een bloemetje neer
Heb je er weleens over nagedacht waarom je in andere kamers wel bloemen en planten hebt staan, maar in je slaapkamer niet? Zeker wanneer je een leuk hoekje hebt gecreëerd, kan een bloemetje hier heel goed bij staan. Een bijkomend voordeel is dan ook nog eens dat het veel frisser gaat ruiken in de slaapkamer. Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Het kan je helpen om beter in slaap te komen en het helpt de slaapgeur te verdrijven wanneer je uit bed komt de volgende ochtend. Bovendien kan je regelmatig het boeket eens wisselen.

3 Koop nieuw beddengoed
Waarom heb je eigenlijk ooit gekozen voor de donkere kleuren toen je je beddengoed kocht? Nu er wat tijd verstreken is, vind je dit misschien toch wel wat somber. In dat opzicht is het dus een goed idee om daar eens mee aan de slag te gaan. Zeker wanneer je de hiervoor genoemde tips ook hebt toegepast. Dan kan het weleens heel aantrekkelijk zijn om eens voor wat vrolijkere en lichtere kleuren te gaan voor het nieuwe beddengoed. Het zal frisser aanvoelen en fleuriger eruitzien. Dit is wel heel gemakkelijk te verzorgen door iets nieuws te kopen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist