Stone&Style tuintegels

Megasmooth

De juiste tegels vinden die perfect aansluiten bij uw droomtuin is niet zelden een heel karwei. Met het gamma Megasmooth van Stone & Style by Ebema behoort die eindeloze zoektocht definitief tot het verleden. Hun weergaloze uitstraling en veelzijdig karakter weten heel wat mensen te verleiden. Klassiek of modern, de Megasmooth is een tuintegel die hoofden doet draaien en die uw tuin en terras een uitzonderlijke allure verleent.

Megasmooth is de nieuwste innovatie in het Mega-tegelgamma van Stone & Style by Ebema, een productlijn die gekarakteriseerd wordt door zijn ietwat glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De tuintegels komen perfect tot hun recht in een eigentijds kader, zoals een designpand met architecturale belijning. Maar de tegels lenen zich evengoed om de woonomgeving van een klassieke villa een bijzondere touch te geven. De Megasmooth-tegels zijn ondertussen ook bekend om de finesse die ze aan een basis voor een patio, tuinpad, zonneterras en zo meer kunnen geven. De tegels zijn bijzonder veelzijdig met een uitgesproken aangenaam comfort en een erg onderhoudsvriendelijk karakter. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook legio.

BEKEN SMAAK
Om de Megasmooth-tegels te ontwikkelen deden de ontwerpers van Stone & Style by Ebema inspiratie op in een industriële omgeving waar beton in zijn meest pure vorm wordt gehanteerd. Met die techniek als basis perfectioneerden ze een productieproces om de Megasmooth-tegels te vervaardigen. Dankzij hun uitzonderlijk formaat (100 x 100 cm en 60 x 60 cm) en bijzondere elegantie groeiden ze uit tot een succesnummer in steeds meer eigentijdse ontwerpen.

Met hun strakke vormgeving, hun luxueuze uitstraling en hun robuuste, stoere omvang creëren ze in elke tuin gegarandeerd grandeur en een absoluut gevoel van ruimtelijkheid. De authentieke charme van de Megasmooth-tegels ligt daarenboven in het subtiele wolkjes-effect dat ontstaat wanneer het beton zijn natuurlijke, pure aard laat zien. De wisselende kleurnuances geven na verloop van tijd extra uitstraling aan de Megasmooth-tegels. Het lijkt wel of ze geoxideerd zijn. Een unieke eigenschap van beton dat gemaakt wordt van puur natuurlijke grondstoffen.

SIZE UP YOUR GARDEN
‘Velvet’ en ‘fluweel’ zijn steevast de eerste woorden die opborrelen wanneer mensen gevraagd wordt welke uitstraling de Megasmooth-tegels bij hen oproepen. Daarenboven biedt het gamma ook een aantal met zorg uitgekozen kleuren, omdat smaken nu eenmaal verschillen. ‘Cream Velvet’ is met zijn lichte, strak mediterrane uitstraling een booster van formaat, terwijl ‘Grey Velvet’ en ‘Blue Velvet’ met hun natuurlijke nuance van rijkelijk grijs of hardsteenachtig blauw synoniem staan voor sfeer. Naast de tegels, trappen en opsluitbanden in het basisgamma biedt Stone & Style by Ebema eveneens unieke series aan, waaronder tegels met motief. Zo kunnen creatieve geesten zich tot nieuwe designs laten inspireren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist