Stone & Style tuinbestrating

Moderne fluweelzachte tegel

Stone & Style is de merknaam voor de tuincollectie van het Belgische familiebedrijf Ebema. Het bedrijf is al meer dan 64 jaar actief in de productie van betonproducten voor de openbare en tuinmarkt. Kwaliteit staat in al deze producten centraal.Megasmooth

Bij de eerste aanblik heeft de Megasmooth het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel zijn charme geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling. De uitstraling van deze nieuwe loot in het Megategel-gamma wordt verder medebepaald door de pure en strakke vorm. Dankzij deze verschijning laat de tegel zich uitstekend combineren met een moderne of eigentijdse woningarchitectuur.

Mega-Smooth is een exclusief product met een hoogstaand afwerkingsniveau. Tegels van 100 * 100 cm, 60 * 60 cm, trappen en opsluitbanden vormen het basisgamma van Megasmooth. Intussen is er ook een nieuwe vorm van de trap geïntroduceerd. Deze heeft een teruglopende neus, waardoor het loopcomfort en de veiligheid aanzienlijk vergroot wordt.

Kleurenpalet
Velvet of fluweel zijn de eerste woorden die naar boven komen bij het zien van het exclusieve kleurenpallet. Cream Velvet is dé kleur bij uitstek om een designtuininrichting extra allure te geven. Grey Velvet en Blue Velvet komen dan weer perfect tot hun recht in een industriële of huiselijkeomgeving. Kortom, het kleurenpalet biedt tal van creatieve mogelijkheden.

Mega Tegel
Het Megategel-gamma van Stone & Style is al enkele jaren hot. Kenmerkend voor de productlijn is het tegelformaat van 100 * 100 cm. Dat megaformaat wordt aangevuld met 4 andere formaten: 100 * 50, 120 * 80, 100 * 25 en 50 * 50 cm. Verder is er keuze in twee uitvoeringen. De Rockstone Megategel heeft een typisch gekorreld uitzicht, met als exclusieve variant de Diamond, een tegel die door de lichtinval gaat glitteren als een echte diamant. De Carreau-Megategel staat voor een strakke betonlook. De tegel is slijtvast en creëert een gevoel van openheid, ruimte en rust.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist