RedSun keramische tegels

comfortabele vloerbedekking voor de tuin

Ze zijn nog niet algemeen ingeburgerd, maar dat gaat veranderen. Keramische tegels hebben de toekomst. Met name door de combinatie van comfort en duurzaamheid kiezen steeds meer tuinbezitters voor deze nieuwkomer binnen het grote sortiment bestrating-materiaal.



Tuinen draaien steeds meer om comfort. Beplanting moet probleemloos zijn, de beregening liefst computergestuurd en een geruisloze robotmaaier moet zorgen dat het gazon in vorm blijft. In de tuin van tegenwoordig draait alles om genieten en gemak.

Deze trend is inmiddels ook doorgedrongen tot de bestrating materialen waar de keramische tegels langzaam maar zeker hun intrede doen. Waarom? Simpelweg vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Om te beginnen zijn ze kleurvast wat inhoudt dat een eenmaal gelegd terras jarenlang mooi blijft, iets wat niet van alle bestratingsmaterialen gezegd kan worden! Daarnaast zijn keramische tegels vanwege hun hardheid slijtvast en is het vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen. Tevens zijn ze maatvast en niet zwaar van gewicht, twee eigenschappen waar vooral mensen blij mee zijn die ze moet leggen.

Extreem hard
Waarom zijn keramische tegels zo uniek? De grondstoffen zijn uiteindelijk vrij algemeen; een keramische tegel bestaat uit een mengsel van klei en zand vermengd met mineralen en kleurstof, vaak natuurlijke pigmenten. Eerlijk gezegd hebben we het ook helemaal niet over een geheel nieuw product. Keramische tegels gebruikt men al lange tijd binnenshuis, maar omdat de buitentegels dikker zijn kunnen ze nu ook probleemloos de tuin in.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist