MBI

de steenmeesters

MBI maakt en verkoopt al sinds 1945 duurzame, hoogwaardige producten voor een mooie leefomgeving. De producten van MBI zijn niet alleen trendy, kleurrijk en onderhoudsvriendelijk, maar
zeker ook comfortabel en vooral mooi! Achter de naam MBI staat niet voor niets de toevoeging ‘De steenmeesters !’. Deze geeft het vakmanschap en de betrokkenheid weer van de honderden medewerkers binnen MBI die dagelijks actief bezig zijn met uw huis en/of tuin!


MBI is marktleider en marktinnovator in de segmenten Tuin en Bouw en daarnaast een van de grootste straatsteenproducenten van Europa. U treft dan ook in deze brochure voorbeelden aan van
deze drie belangrijke marktsegmenten. U zult zien dat alle producten van MBI zijn gemaakt voor alle (bouw)wensen van alle mensen!

GRATIS BROCHURE
Overweegt u sierbestrating? Dan mag u de brochure van MBI zeker niet gemist hebben. Download hier de brochure en ervaar de onbegrensde mogelijkheden!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist