MBI

Sierbestrating

MBI, De sierbestrating van Nederland

MBI Beton BV is al 67 jaar, een toonaangevend bedrijf in sierbestrating. Daarnaast heeft MBI, om u een compleet assortiment te kunnen aanbieden, nu ook een ruime keus in tuinverlichting.

De nieuwe GeoSenza is de meest innovatieve serie stenen op de Nederlandse markt. De stenen hebben allemaal een 100% kleurechte toplaag en hebben een unieke, door MBI ontwikkelde nabewerking ondergaan. Deze hele GeoSenza-serie is maat- en slijtvast, easy-2-clean en voorzien van Footcomfort+ (dus extra zacht aan de voeten). Er zijn maar liefst vier varianten, die allemaal ook nog eens hun eigen extra af werkings behandeling hebben ondergaan. We noemen ze:

GeoSenza PuroGeoSenza Puro is eerst zeer licht gestraald en vervolgens gelucideerd. Zo ontstaat een zeer natuurlijke, lichte en fraaie oppervlaktestructuur.

De GeoSenza Lato heeft ook dit innovatieve gelucideerde oppervlak. De steen is bovendien op ultramoderne wijze verouderd. Hierdoor is hij nauwelijks te onderscheiden van een oude natuursteen.

De GeoSenza Solivo dankt zijn bijzondere karakter aan de door MBI ontwikkelde textuur van het oppervlak van deze schitterende tegel. Door het lucideren wordt het oppervlak verdicht. Zo blijft de steen mooi, tot in lengte van jaren.

De GeoSenza Solivo Lato is een extra behandelde variant van de GeoSenza Solivo. Door deze steen nog eens extra te verouderen, ontstaat de grootst mogelijke benadering van de meest exclusieve, natuursteentegel met een veel vriendelijkere prijs.

Voor meer informatie omtrent kleuren en formaten ga naar www.mbi.nl of vraag één van de MBI-dealers (welke u ook op de website kunt vinden).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist