MBI steenmeesters

7.200 basischolen ontvangen Koningstegel

Een initiatief vanuit de KnikkerSpelen heeft erin geresulteerd dat ruim 7200 basisscholen van ons land een Koningstegel ontvangen. Ranomi Kromowidjojo overhandigde vandaag op Saltomontessorischool de Trinoom in Eindhoven de eerste Koningstegel en geeft daarmee het startsein van deze landelijke actie.

Vanuit de handen van Ranomi Kromowidjojo ontving de Eindhovense wethouder van Sport Joost Helms de eerste Koningstegel. Ook knikkerden beiden een potje tegen elkaar, welke Kromowidjojo wist te winnen. Kromowidjojo: “Ik heb vroeger op school regelmatig geknikkerd, dat vond ik super leuk. Dat was in de tijd dat ik ook wat vaker begon te zwemmen. Nu vind ik het belangrijk dat kinderen buiten blijven spelen, knikkeren geeft veel plezier.” Wethouder Helms: “ Ik vind het fantastisch om te zien dat alle partijen zich belangeloos inzetten voor dit initiatief.”

De organisatie van de KnikkerSpelen is trots een bijdrage te leveren aan het landelijke buitensport- en spelprogramma op basisscholen tijdens de Koningsspelen. Met de Koningstegel worden scholen aangemoedigd om tijdens de Koningsspelen op 26 april en de daaropvolgende periode de KnikkerSpelen te organiseren.

De speciaal door MBI De steenmeesters geproduceerde Koningstegel wordt de komende twee weken via PleinPlan en door Sociale Werkvoorzieningsbedrijven op alle basisscholen van Nederland geleverd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist