Marlux klaps terrastegels

Forest Stone


Marlux Klaps, één van Europa’s grootste producenten van sierbestrating en terrastegels, laat proeven van een uitgebreid en gevarieerd gamma terrastegels. Betontegels met een modern of een klassiek uiterlijk, kleiklinkers, sierbestrating, randafwerking én … natuursteentegels. De nieuwe terrastegel ‘Forest Stone’ biedt voor liefhebbers van een natuurlijke look alvast een waardig alternatief voor hout, met de voordelen van beton.

Net als het interieur weerspiegelt de tuin de persoonlijkheid van de bewoner. Kleur en design worden dan ook steeds belangrijker. Terwijl planten en bomen steeds vaker de woonkamer sieren, lijkt de tuin hoe langer hoe meer een gezellige buitenruimte. Jacuzzi’s, outdoor cooking en zelfs waterdichte tv’s maken er een plek van die het hele jaar door bezocht wordt.

 

De Forest Stone is een gegoten terrastegel met de “look” van hout en de voordelen van beton:

-          Beton zwelt of krimpt niet.

-          Het is ongevoelig voor schimmels, bacteriën en insecten.

-          Betontegels van Marlux Klaps zijn vorstbestendig.

Ook handig: de naturel houttint is in volle massa gekleurd, zodat de tegel ook na langdurig gebruik altijd fris voor de dag komt.


Kijk voor meer informatie op: www.marluxklaps.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist