Het grote geheim van GeoSteen®

GS geosteen

Wat is het soms moeilijk om te kiezen. Er zijn ook zo veel verschillende stenen voor je terras. Keramisch, natuursteen, klinkers of een betonnen terras het kan allemaal. De twijfel is voorbij als u GeoSteen® leert kennen.

Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt.

De vraag aan u zelf moet eigenlijk zijn; wil ik een terras wat het gehele jaar mooi is??

En dan ontdek je GeoSteen®: hèt 4 seizoenen terras!

GeoSteen® is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen® tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Informeer dan bij een van onze 5-sterrenspecialisten en vraag naar de Geosteen! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist