Hèt 4- seizoenen terras!

GeoSteen van MBI

Zoals u misschien al wel weet is MBI de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag die uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Dit is begonnen met GeoColor, waarvan ondertussen al miljoenen stenen gemaakt zijn. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een hoger niveau in kwaliteit en dichtheid gebracht. Tevens zijn er veel nieuwe steenvarianten geïntroduceerd in de marktsegmenten: Infra, Tuin en Bouw. MBI gebruikt inmiddels meer dan zestig soorten gebroken natuursteen uit acht Europese landen.

Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen. De verzamelnaam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is: GeoSteen.

Wilt u meer informatie? informeer bij een 5-sterrenspecialist. of kijk eens op: www.geosteen.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist