Houten jaloezieën

blijven een trend in 2021

Dit jaar was anders dan anders. We zijn nog nooit zo veel thuis gebleven. Logischerwijs hadden de bouwmarkten en woonwinkels het drukker dan ooit. We kijken dan ook al veel naar de woontrends voor aankomend jaar. Welke meubels en materialen gaan we aankomend jaar veel zien én wat is echt een blijvertje.

Privacy belangrijker dan ooit

Of je nu thuis werkt, geniet van een vrije avond na een drukke werkdag of lekker van je weekend wil genieten: we hebben steeds vaker last van nieuwsgierige oogjes van buitenaf. Zeker nu veel mensen het genot van wandelen hebben ontdekt. Raamdecoratie helpt daar goed bij. De horizontale lamellen van houten jaloezieën bedekken een groot deel van het raam, waardoor het voor mensen lastiger wordt om binnen te gluren.

 

Duurzame en sfeervolle raamdecoratie

Meer dan ooit zijn we op zoek naar warmte en sfeer in ons interieur. Met houten jaloezieën kun je al direct meer sfeer toevoegen aan een woonkamer, keuken of slaapkamer. Het natuurlijke materiaal in combinatie met een moderne look zorgt voor een luxe en warme uitstraling die elke woning goed doet.

Naast de sfeervolle uitstraling hebben jaloezieen ook een isolerende werking. Zonder dat we het doorhebben, verliezen we 20 tot 30% aan warmte via onze kale ramen. Omdat jaloezieën vaak over de gehele lengte van het raam hangen, houden de horizontale lamellen een groot deel van deze warmte tegen. In de winter blijft de warmte langer in huis hangen en hoef je minder veel te stoken. En dat ga je gegarandeerd terugzien op je energierekening.

De populairste kleur van houten jaloezieën

Nu ben je misschien benieuwd: welke kleur of welk type hout is het meest populair? In 2020 waren zwarte houten jaloezieen enorm in trek. Vooral de wat goedkopere jaloezieën, gemaakt van Lindehout, waren erg populair. Maar ook de jaloezieën van bamboe hout en Abachi hout worden steeds populairder. Vraag altijd gratis stalen aan om te kijken welke kleur en welk type hout past bij jouw interieur en jouw woonwensen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist