Vi Spring

Bedden

Over Vi-Spring
Elk Vi-Spring-bed wordt stuk voor stuk met de hand gemaakt, op bestelling. Daar willen we geen toegevingen op doen. Het is namelijk de enige manier om een bed te maken dat niet alleen uitzonderlijk comfortabel is, maar u ook past als gegoten. Jazeker, uw Vi-Spring bed is luxueus, maar het is allesbehalve een overbodige luxe. Het wordt een bondgenoot waar u op kan vertrouwen, elk jaar opnieuw. Het is een garantie die u elke nacht opnieuw laat genieten van een heerlijk weldadige slaap. Nog nooit zo'n uitzonderlijke slaapervaring gehad? Dan kan een Vi-Spring-bed wel eens een mijlpaal worden die uw leven verandert.

Bedden maken: al ruim honderd jaar onze stiel
Meer dan een eeuw geleden, in het jaar 1901, bracht een bedrijf dat zich Vi-Spring noemde voor het eerst vakmensen bij elkaar met een heel speciaal talent: het maken van buitengewone bedden. Andere bedrijven komen wel eens in de verleiding om na verloop van tijd hun gamma uit te breiden. Wij bleven echter koppig dat ene ding doen waar we het best in waren. Geen wonder dus dat we na meer dan een eeuw intensief beoefenen van ons vak, er bijzonder goed in geworden zijn.

Ons bedrijf was van in het begin gewonnen voor bedden met individuele pocketvering. En eerlijk gezegd: tot op vandaag hebben we nog altijd geen betere manier gevonden om u op een luxueuze manier te ondersteunen terwijl u slaapt.

De Vi-Spring-bedden gingen al snel de wereld rond. Men vond ze in de passagiershutten van grote cruiseschepen. Ze kregen een plaats in de mooiste luxehotels overal ter wereld. En natuurlijk ook in duizenden kleine en grote slaapkamers, klassiek of ultramodern, chique of eenvoudig, in Europa èn in verre continenten.

We vinden het fijn om de mensen te ontmoeten die voor onze bedden kiezen. Door de jaren heen hebben we al ontelbare Vi-Spring-fans ontmoet. En we weten ondertussen dat ze één ding gemeenschappelijk hebben: het zijn personen die in géén geval een toegeving willen doen op hun slaapcomfort. Zoveel is duidelijk: wie één keer in een Vi-Spring geslapen heeft, wil eenvoudigweg niets anders meer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist