Somfy

Besturingssystemen

Een slinger of optrekband is nu overbodig...
Kies voor draadloos bedieningsgemak voor zonwering en rolluiken!

Of het nu gaat om een markies, screen, rolluik, uitval- of terrasscherm, met één druk op de knop bewegen al uw zonneschermen en/of rolluiken omhoog, omlaag of naar elke gewenste positie. De geïntegreerde Somfy motor in de zonwering levert voor u de benodigde kracht. Besturing kan ook automatisch plaatsvinden via zon, wind of regensensoren. Rolluiken kunnen gestuurd worden door een slimme Somfy tijdklok.

Kiest u voor Somfy draadloze (RTS) besturing? Dan zijn er tussen bedieningspunt en zonwering of rolluiken geen kabels nodig. Zelfs betonnen muren staan de ontvangst van RTS (Radio Technologie Somfy) signalen niet in de weg. De enige kabel is die van de motor in het scherm naar een 230 V voedingspunt.
Bovendien eenvoudig uit te breiden met (draadloze) extra bedieningspunten per kamer. Heeft uw buurman een zelfde soort Somfy afstandsbediening? Geen zorgen, de RTS techniek zorgt voor een betrouwbare toepassing en is veilig in gebruik.

Somfy producten voor zonwering en rolluiken worden al vele jaren wereldwijd succesvol toegepast en hebben hun betrouwbaarheid wel bewezen. Voor u en uw zonweringsdealer een prettige gedachte. De perfecte oplossing bij aanschaf van uw nieuwe buitenzonwering of rolluiken. Vraag ernaar bij uw lokale zonweringsdealer.

De Somfy productlijn omvat elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor toepassingen zoals bij buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Somfy draadloze bediening?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist