Solatube

Daglichtsystemen


Officieel WonenWonen partner

Over Solatube:

Het Solatube® daglichtsysteem is een gepatenteerd systeem dat met een kleine lichtkoepel daglicht opvangt. Een reflecterende buis met een spiegelwaarde van maar liefst 99,7% weerkaatst het licht naar de gewenste ruimte, waar een sierlijke plafondplaat het in alle richtingen verspreidt.

•De lichtopbrengst is ongelooflijk, met veel meer licht dan u in vergelijking met traditionele lichtkoepels zou verwachten.
•De aanschaf en plaatsing van een Solatube daglichtsysteem is aanzienlijk minder duur dan andere methoden om daglicht binnen te brengen.
•Het installeren van het Solatube systeem is snel, schoon en eenvoudig. Een groot voordeel hierbij is dat de dakconstructie niet aangepast hoeft te worden, zoals bij een traditionele lichtkoepel.
Een professionele installateur plaatst een Solatube systeem in minder dan twee uur. Een ervaren doe-het-zelver moet er een halve dag voor uittrekken.
•Het compacte en flexibele ontwerp van de Solatube daglichtsystemen stelt hen in staat om bijna alle plaatsen te bereiken, zelfs kamers die niet direct toegang hebben tot het dak en kleinere ruimten waar daglichttoetreding niet tot de mogelijkheden hoort.
•Het Solatube daglichtsysteem vermindert het energieverbruik. Het stelt u in staat om overdag de verlichting uit te schakelen en daarbij het gebruik van verwarming en airconditioning terug te dringen. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

De Solatube lichtkoepel kan op allerlei daken worden geplaatst. Dakpannen, sneldekkers, een rieten kap, staaldak, alle soorten platte daken - zelfs plaatsing in een zijgevel is mogelijk. Het Solatube daglichtsysteem laat alleen daglicht door en géén UV-straling, stralingswarmte of geluid van bijvoorbeeld regendruppels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist